Menu

949 Hampton Cres.

This was a very challenging but overall rewarding project involving three storey modern house designed on a street corner lot. The lot size was very shallow and the width was narrow, thus a third floor was planned to provide maximum living space. The third floor and its accompanying atrium space provide great views and natural light through the use of full height large windows. The atrium itself features sleek and modern glass flooring and railings. At the same time, the large trees were protected and maintained during construction giving natural screening from the street side.

The material palette was kept simple – contrasting colours and textures along with overhanging canopies highlight different spaces within the house from the exterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *